САРНИ. СЬОГОДНІ В ЄПАРХІЇ ЗА ОДНУ НІЧ ВАНДАЛИ ПОГРАБУВАЛИ ТА ОСКВЕРНИЛИ ЩЕ ТРИ ХРАМА.

Сьогодні, згідно доповідної благочинного Рокитнівського благочиння архімандрита Іоанна (Котик) на ім’я керуючого Сарненсько-Поліською єпархією митрополита Анатолія, були осквернені Свято-Георгієвський храм села Крута Слобода та Свято-Троїцький храм села Осницьк, Рокитнівського району Полісся.

Зловмисники проникли всередину храму та осквернили їх. Слідчі групи Рокитнівського РУВС, які прибули на місця скоєння злочинів, внесли їх у єдиний реєстр досудових розслідувань.

Також, сьогодні, настоятель Свято-Покровського храму села Кургани, Березнівського району, Полісся ієрей Володимир Боровець повідомив керуючому Сарненсько-Поліською єпархією митрополиту Анатолію про те, що в ніч на 18 грудня 2014 року був пограбований Свято-Покровський храм села Кургани, Березнівського району, Полісся. Злочинці обікрали касу церкви та осквернили храм.

«Духовенство та парафіяни вкрай стурбовані злочинними діями вандалів, також, мають надію, що справи будуть розкриті органами МВС, а злочинців буде знайдено та покарано, згідно чинного законодавства. На жаль, на данний час, ще ні одного злочину не розкрито», – зазначив митрополит Анатолій.

Просмотров: (40)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *