МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ: «ПОЛІЩУКИ ПРОВОДЯТЬ В ОСТАННЮ ДОРОГУ ВОЇНА АТО».

Згідно з благословіння керуючого єпархії, високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Сарненського і Поліського, благочинний Костопільського благочиння архімандрит Іларіон (Клебан) та настоятель Свято-Покровського храму села Пісків Костопільського району Полісся, священик Олександр Солтис у приходській церкві звершили чин відспівування воїна Мацюк Олександра Володимировича 1975 року нарождення, котрий проходив службу у 81-му військовому опорному пункті в зоні проведення АТО.

Провести в останню дорогу загиблого воїна прийшли дружина, діти, односельці, друзі та керівництво району, зокрема: голова Костопільської О.А.Середа та голова Костопільської райради С.М.Ткачук.

В надгробному слові отець благочинний передав слово співчуття високопреосвященнішого митрополита Анатолія: «Загиблий виконував Наказ Президента України П.О. Порошенка захищати цілісність нашої Держави. На жаль, це не перший воїн-поліщук, який загинув в зоні АТО. Він віддав своє життя за єдність нашої Батьківщини – яка називається Україна, наш обов’язок вимолити його душу перед Богом. Вічна йому пам’ять !»

DSC00296 DSC00327 DSC00332 DSC00365 DSC00366

Просмотров: (116)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *