МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ: « ДУХОВЕНСТВО ТА МИРЯНИ САРНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ СВЯТКУЮТЬ ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ»

24 серпня 2016 року наша Держава відзначає чверть століття своєї Незалежності. З цієї нагоди у всіх храмах Сарненської єпархії Української Православної Церкви звершуються молебні за Державу

З благословіння керуючого єпархією Високопреосвященнішого Анатолія, Митрополита Сарненського і Поліського, у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Сарни був звершений святковий молебень на чолі з секретарем Сарненського єпархіального управління архімандритом Феофаном (Федюкевичем).

За богослужінням молилися: народний депутат С.М.Євтушок, голова Сарненської райдержадміністрації Я.В.Яковчук, заступник голови райради М.А.Костецький, міський голова С.Б.Усик, керівники різних підприємств та установ району, освітяни та населення міста.

Після молитви в кафедральному соборі, на центральній площі міста був відкритий  святковий мітинг.

У слові привітання секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич) зокрема, процитував слова-побажання владики: «Зичу любові одне до одного громадянам нашої держави. Любіть її як матір, бо в ній ми народилися, в ній ми живємо, і в ній ми помремо. Хай Бог її береже та береже кожного із нас, хто любить її як матір».

DSC_0004 DSC_0006 DSC_0013

DSC_0040

DSC_0008 DSC_0015 DSC_0024 DSC_0036

DSC_0056

DSC_0125 DSC_0141

Просмотров: (114)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *