МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ОЗНАЙОМИВСЯ З БУДІВНИЦТВОМ НОВОГО ХРАМУ.

Керуючий Сарненсько-Поліською єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський звершив робочий візит церковної громади мікрорайону  Синіжево міста Рокитне, Рокитнівського району Полісся, де будується Храм на честь преподобного Серафима Саровського.

Владика Митрополит ознайомився з ходом будівельних робіт, котрі звершує громада. Архіпастир залишився задоволеним будівництвом Храму, який знаходиться в стадії завершення та потребує в майбутньому освячення.

Під час візиту Митрополита Анатолія супроводжували: секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич), благочинний Рокитнівського благочиння архімандрит Іоанн (Котик) та настоятелі інших храмів.

Виконуючий обов’язки настоятеля – протоієрей Анатолій Леус зустрів архіпастиря на подвір’ї храму та розповів про хід будівництва Храму та завірив Владику, що громада має бажання до свята Покрови запросити свого архіпастиря на освячення.

Митрополит Анатолій надав поради щодо закінчення робіт та висловив вдячність отцю настоятелю та парафіянам за понесені труди.

Просмотров: (220)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *