МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ СЬОГОДНІ ЗВЕРШИВ ЗАУПОКІЙНУ БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ

10 лютого 2018 року, у Вселенську батьківську суботу, керуючий єпархією Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліській прибув з архіпастирським візитом до Свято-Михайлівського Храму села Борове Рокитнівського району Полісся. У храмі Владика звершив заупокійну Божественну Літургію.

Владиці Анатолію співслужили: архімандрит Феофан (Федюкевич) – секретар Сарненського єпархіального управління; протоієрей Павел Карпюк – настоятель Храму; протоієрей Василь Іваничко – настоятель Свято-Різдва-Богородичного Храму села Карпилівка.

За Богослужінням архіпастир разом з духовенством Поліської єпархії підносили посилені заупокійні молитви по раніше спочилим батькам та воїнам.

Після Божественної Літургії архіпастир виголосив проповідь про важливість молитви за спочилими, зокрема, сказавши: «Сьогоднішня заупокійна молитва поєднала нас в Бозі, поєднала мир живих і мир мертвих, поєднала Небо і землю. Сьогодні ми згадуємо тих, кого ми любили і хто любив нас, ми просимо їм у Бога вічності та безсмертя їхнім душам…», також, Митрополит Анатолій з духовенством звершив заупокійну панихіду за всіма спочилими.

Просмотров: (215)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *