МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ З НАГОДИ ВІДДАННЯ ПАСХИ

16 травня 2018 року, в день віддання свята Пасхи, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський молитовно єднався зі своєю паствою у Свято-Покровському Храмі села Стрільськ, Сарненського району Полісся, куди прибув для звершення Божественної Літургії. Високопреосвященніший Владика, духовенство та богомольці підносили свої молитви за мир і спокій в нашій державі.

В слові архіпастирської проповіді Владика Митрополит, зокрема, сказав: «В сьогоднішній день Свята Церква святкує віддання – закінчення святкування свята Пасхи. Закінчуються святкові славлення Воскресшого Христа, але не закінчується віра в Воскресшого Христа. Тож, бажаю Вам, вірним чадам Української Православної Церкви, не втратити вірність віри своєї і по вірі нашій, хай Господь дає нам безсмертя та відкриє вратницю Царства Небесного для наших душ…».

По закінченню богослужіння Митрополит Анатолій висловив подяку отцю настоятелю – протоієрею Олегу Гаврильчику за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії. Богослужіння закінчилося многоліттям.

Просмотров: (117)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *