МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ОСВЯТИВ НОВИЙ ХРАМ

Керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський на запрошення церковної громади села Степангород, Володимирецького району, Полісся, прибув для освячення нового Храму на честь святого пророка Божого Іллі та звершення Божественної Літургії

Владика, також, освятив новий Престол, котрий має велике значення для віруючих. На Святому Престолі звершується Божественна Літургія та освячуються Святі Дари Тіла і Крові Господньої. Під час Чину освячення, по благословінню Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України, владика митрополит заклав у святий Престол мощі священномученика Володимира, Митрополита Київського.

За богослужінням Владиці співслужили: архімандрит Антоній (Грибан) – намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі Володимирецького району; протоієрей Олександр Зуєвич – благочинний Володимирецького благочиння; протоієрей Володимир Шеляг – настоятель Свято-Іллінського Храму села Степангород та духовенство єпархії.

По завершенні богослужіння архіпастир виголосив проповідь, в котрій розкрив значення Храму для віруючих людей та висловив слова подяки настоятелю Храму – протоієрею Володимиру Шелягу за труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

Просмотров: (322)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *