ЗВЕРНЕННЯ МИТРОПОЛИТА ПОЛІСЬКОГО АНАТОЛІЯ ДО ЗМІ ТА ДУХОВЕНСТВА ВВІРЕНОЇ ЙОМУ ЄПАРХІЇ

Митрополит Поліський Анатолій: «На підтримку ініціативи Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Онуфрія, Митрополита Київського і всієї України прошу настоятелів парафій Сарненсько-Поліської єпархії УПЦ 24 серпня 2018 року з нагоди Дня Незалежності України звершити у всіх храмах та монастирях єпархії молебні за Українську Державу та її нарід.

Особисто від себе прошу у Бога милості народу нашому, щоби Господь сприяв припиненню військових дій в зоні АТО, мирному життю та благополуччю громадянам нашої Держави.

Окремо звертаюся до представників засобів масової інформації, котрі на замовлення ворогів Матері Церкви негативно висвітлюють тематику церковного життя на своїх медіа ресурсах, – не принижуйте духовенство Української Православної Церкви, не висвітлюйте в «кривому дзеркалі» добрі справи, котрі вони роблять на користь люду Божого, не робіть їх ворогами Держави, адже вони є громадянами цієї Держави, в котрій вони народилися, та трудяться на її користь не менше тих, хто сьогодні піариться на церковній тематиці.

Держава нам дорога, ми її любимо, в ній ми і будемо помирати. Не спекулюйте Державою і її народом. Не вводьте людей в оману».

 

Просмотров: (1006)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *