МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ПРИЙНЯВ УЧАСТЬ У СВЯТКОВИХ ЗАХОДАХ З НАГОДИ ДНЯ ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ В РІВНЕНСЬКОМУ ДРАМТЕАТРІ

З нагоди Дня захисника України, Дня Українського козацтва, 76-ї річниці створення УПА та свята Покрови Божої Матері, керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський прийняв участь у святкових заходах, котрі відбулися у Рівненському обласному драматичному театрі.

Митрополиту Анатолію першому було надано слово для привітання та відкриття урочистостей.

Владика Анатолій від імені духовенства та вірян Сарненсько-Поліської єпархії Української Православної Церкви, звернувшись до воїнів-захисників Держави, зокрема, сказав: «Сьогодні Держава відзначає День захисника нашої Вітчизни. Обов’язок Церкви – молитися за воїнів-захисників Держави. Тож, зичу Вам гідно понести звання воїна, захищати нашу Вітчизну, щоби нарід України міг мирно і щасливо жити в ній».

Також, у святкових заходах прийняли участь: голова Рівненської обласної державної адміністрації О.В.Муляренко, заступник голови ОДА С.К. Богатирчук-Кривко, перший заступник голови обласної ради С. Свисталюк, заступник міського голови С.Паладійчук, воїни АТО, студенти, ветерани війни та військової служби, члени сімей загиблих, молодь.

Офіційна частина заходу закінчилася святковим концертом.

Просмотров: (126)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *