МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ СПІВСЛУЖИВ ПРЕДСТОЯТЕЛЮ УПЦ У СВЯТО-ВВЕДЕНСЬКОМУ ЧОЛОВІЧОМУ МОНАСТИРІ м. КИЄВА

4 грудня 2018 року Православна Церква молитовно святкує свято Введення в Храм Пресвятої Богородиці.

З цієї нагоди Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Онуфрій, Митрополит Київський і всієї України звершив святкову Божественну Літургію у Свято-Введенському чоловічому монастирі міста Києва з нагоди храмового свята.

Його Блаженству співслужили: керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній, митрополит Сарненський і Поліський Анатолій, архієпископ Гурій (Кузьменко), архієпископ Бучанський Пантелеімон, архієпископ Городницький Олександр, архієпископ Бородянський Варсонофій, архієпископ Фастівський Даміан, єпископ Білогородський Сильвестр та братія обителі у священному сані.

Проповідь виголосив Предстоятель УПЦ Митрополит Онуфрій.
За Божественною Літургією Його Блаженство звершив дві хіротонії над студентами КДА і С рукоположивши їх в сан священика та диякона.

По завершенні богослужіння був звершений канон на честь Богоматері.

Владика Поліський Анатолій привітав  Предстоятеля Церкви Блаженнішого Митрополита Онуфрія зі святом, побажавши сили і кріпості в Його Предстоятельських трудах, та намісника монастиря – архієпископа Фастівського Даміана  з престольним святом, висловивши побажання і надалі помочі Божої у несінні молитовного подвигу в святій обителі на благо Матері Церкви.

Просмотров: (190)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *