МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ З НАГОДИ 20-ти річчя З ДНЯ ЗАСНУВАННЯ ЧОЛОВІЧОГО МОНАСТИРЯ

16 серпня 2022 року, керуючий єпархією Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський прибув до Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі Вараського району, Полісся. В храмі чоловічої обителі владика Анатолій звершив Божественну Літургію, приурочену до 20-ти річчя з дня її заснування, згідно рішенню Священного Синоду Української Православної Церкви, також, святкове богослужіння було приурочено до дня пам’яті преподобного Антонія Римлянина.

Необхідно зазначити, що в цей святковий день отець намісник – архімандрит Антоній (Грибан) святкує день пам’яті свого небесного покровителя.

Високопреосвященнішому владиці співслужили: отець намісник, братія в священному сані, духовенство Поліської єпархії. Також, молилась настоятелька жіночого монастиря на честь Волинської Ікони Божої Матері села Серники, Зарічненського району ігуменя Іуліанія (Боровець) з сестрами обителі.

Після богослужіння митрополит Анатолій привітав отця намісника з днем його Ангела, побажавши йому здоров’я та кріпості, також, привітав всіх присутніх з ювілеєм обителі, побажавши щоби вона розквітала своєю величчю та спасительною молитвою.

Просмотров: (80)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *