МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ З НАГОДИ 27-ої річниці НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ ТА ДНЯ ПАМ’ЯТІ прп. ЛАВРЕНТІЯ ЧЕРНІГІВСЬКОГО ЗВЕРШИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ

22 серпня 2018 року Свята Православна Церква молитовно вшановує пам’ять преподобного Лаврентія Чернігівського.

В цей день духовенство Сарненської єпархії на чолі з керуючим єпархією Високопреосвященнішим Анатолієм, Митрополитом Сарненським і Поліським звершили Божественну Літургію до дня Храмового свята та з нагоди 27-ої річниці Незалежності України. Святкове богослужіння відбулось у Храмі на честь преподобного Лаврентія Чернігівського села Рудка, Володимирецького району Полісся.

Під час богослужіння Владика, духовенство та віряни Української Православної Церкви всі разом просили у Бога миру нашій Державі та здобутків громадянам нашої Держави.

Владиці співслужили: протоієрей Олександр Зуєвич – благочинний Володимирецького благочиння; протоієрей Іоанн Серховець – настоятель Храму села Рудка, Володимирецького району, духовенство Сарненської та Мукачівської єпархій УПЦ.

Після богослужіння Владика виголосив проповідь на тему життя преподобного Лаврентія Чернігівського.

Богослужіння закінчилося подякою Митрополита Анатолія духовенству та парафіянам ха їхні жертовні молитви та розбудову Храму.

Просмотров: (269)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *