МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ :” ГОРЕ РІДНИХ УБІЄННИХ ВОЇНІВ-ЗАХИСНИКІВ НЕ ПОКИДАЄ ПОЛІССЯ…”

Війна, з якою загарбницькі російські війська прийшли на територію України, продовжує забирати життя як цивільного населення, так і наших воїнів.

Знову гірка та страшна звістка прийшла на Полісся – загинув вірний син своєї Батьківщини – воїн Олександр Щерба, 1991 року народження, уродженець селища Томашгород, Рокитнівського району, Полісся. Він, будучи вірним своїй присязі, загинув в результаті ворожого обстрілу у Харківській області.

З благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського відспівування було звершено у Свято Георгіївському храмі с. Крута Слобода, Рокитнівського району, Полісся.

Отцю благочинному

співслужили:

протоієрей Анатолій Сидорук – настоятель Свято-Іоанно-Богословського храму с. Томашгород

протоієрей Валерій Рошко – настоятель Свято- Петро-Павлівського храму смт Томашгород

протоієрей Василій Гупалюк – настоятель Свято-Георгіївського храму с. Крута Слобода

протоієрей Андрій Пілат – настоятель Свято-Троїцького храму с. Осницьк

ієрей Михайло Дударик– настоятель Свято-Пантелемонівського храму с. Рокитно.

В надгробному слові отець благочинний передав слова співчуття та підтримки митрополита Анатолія рідним убієнного воїна Олександра, зокрема, сказавши : “На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике горе та тяжке випробування. Ми розділяємо горе Вашої сім’ї разом з Вами та молимо Христа Спасителя Царство Небесне для душі убієнного воїна Олександра…”.

Вічна пам’ять

захиснику Батьківщини!

Просмотров: (21)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *