Щоденні архіви: 14.07.2024

МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ В НЕДІЛЮ 3-ю після П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ

14 липня 2024 року, в Неділю 3-ю після П’ятидесятниці, церковна громада Свято-Хресто-Воздвиженського храму села Сновидовичі, Рокитнівського району, Полісся, запросила свого архіпастиря – Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського для звершення Божественної Літургії.

Перед початком богослужіння керуючого Поліською єпархією з хрестом зустрів настоятель храму – протоієрей Василь Абрамович. У вітальному слові отець Василь попросив свого святителя увійти у храм, звершити Божественну Літургію та піднести молитви за мир в нашій Державі, за воїнів та за здоров’я ввірених йому парафіян.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Рокитнівського благочиння- протоієрей Борис Попченко; настоятель Свято-Хресто-Воздвиженського храму села Сновидовичі – протоієрей Василь Абрамович

За богослужінням архіпастир звернувся до богомольців зі словом проповіді, в якій розкрив зміст та значення Євангельського читання.

Після богослужіння владика Анатолій привітав усіх присутніх з недільним днем та висловив подяку отцю настоятелю – протоієрею Василю Абрамовичу за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

Просмотров: (266)