МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ У ВІДДАЛЕНІЙ ПАРАФІЇ ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ

На запрошення церковної громади Свято-Миколаївської парафії села Старі Коні, Зарічненського району Полісся, керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський, прибув з архіпастирським візитом до храму для звершення Божественної Літургії.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Зарічненського району – протоієрей Микола Полюхович, настоятель храму – протоієрей Георгій Мосюк; настоятель Свято-Різдва-Богородиці храму села Муравин – протоієрей Ігор Чепура; клірик Свято-Олександро-Невського храму м.Костопіль – протоієрей Федір Мосюк..

За богослужінням, також, молилась настоятелька жіночого монастиря на честь Волинської Ікони Божої Матері села Серники, Зарічненського району ігуменя Іуліанія (Боровець) з сестрами обителі.

Після читання Святого Письма – Євангелія, архіпастир звернувся до богомольців зі словом проповіді, в котрій розкрив значення молитви в житті кожного християнина.

По закінченню богослужіння, митрополит Анатолій подякував вірянам і духовенству за спільну молитву. Також владика побажав усім і надалі вірно служити Матері Церкві, переборювати всі життєві іспити та вдосконалюючись, йти земним шляхом правди та істини до Бога.

Просмотров: (58)

Коментарі закриті.