МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ В НЕДІЛЮ ТОРЖЕСТВА ПРАВОСЛАВ’Я.

20 березня 2016 року в Неділю 1-у Великого посту, в свято Торжества Православ’я, керуючий єпархією високопреосвященніший Анатолій, митрополит Сарненський і Поліський на запрошення церковної громади прибув до Свято-Різдва-Богородичного храму села Городище Березнівського району Полісся для звершення Божественної Літургії святителя Василія Великого. Його високопреосвященству співслужили настоятель храму протоієрей Василій Миронець та духовенство єпархії. За архієрейським богослужінням молилися багаточисленні парафіяни та поліська молодь, котрі причащалися Святих Христових Таїн.

За традицією, після читання Євангелія, владика звернувся до богомольців зі словом проповіді на євангельську тему.

Після Богослужіння митрополит Анатолій привітав всіх присутніх зі святом Торжества Православ’я, побажав зберегти вірність Святій Матері-Церкви, достойно пройти поприще Великого посту та в радості зустріти Світле Христове Воскресіння.

Також, слід зазначити, що цього року настоятель храму протоієрей Василій Миронець святкує ювілей – 25 років служіння у ввіреній йому парафії. З цієї нагоди владика Анатолій висловив ювіляру свої самі щирі побажання: здоров’я, миру, відданого служіння Матері-Церкви та народу Божому та відзначив протоієрея Василія орденом «Гордість Православ’я».

DSC_0069 DSC_0072 DSC_0079 DSC_0081 DSC_0086 DSC_0089 DSC_0112 - копия

Просмотров: (179)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *