МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ У ЧОЛОВІЧОМУ МОНАСТИРІ

18 серпня 2019 року в Неділю 9-ту після П’ятидесятниці, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський прибув з архіпастирським візитом до Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі, Володимирецького району, Полісся. В монастирському Храмі Владика очолив святкову Божественну Літургію.

Його Високопреосвященству співслужили: намісник обителі – архімандрит Антоній (Грибан), протоієрей Олександр Зуєвич – благочинний Володимирецького благочиння архімандрит Нектарій (Грибан), ігумен Никодим (Грибан), архідиякон Серапіон (Тит).

За богослужінням молилася ігуменя Іуліанія (Боровець) – настоятелька жіночого монастиря на честь Волинської Ікони Божої Матері села Серники, Зарічненського району, Полісся.

На Малому вході Митрополит Анатолій освятив Храм після проведеної реконструкції.

За богослужінням, після читання Святого Євангелія, архіпастир звернувся до пастви зі словом духовної настанови, зокрема, сказавши: « Як засвідчує нам Святе Письмо Євангелія, що Христос подав руку спасіння утопаючому апостолу Петру, так Він і подає руку спасіння кожному із тих, хто допускає помилки у своєму житті…».

По закінченню богослужіння Митрополит Анатолій привітав отця намісника – архімандрита Антонія з минулим днем його Ангела, побажавши йому здоров’я, кріпості, сили та спасіння.

Просмотров: (109)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *