ГРОМАДИ ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ РАДУЮТЬ ДІТЕЙ ТА ДОРОСЛИХ РІЗДВЯНИМИ КОЛЯДКАМИ І ЩЕДРІВКАМИ

З благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського, по всіх парафіях ввіреної йому єпархії настоятелі храмів проводять вечори колядок для маленьких прихожан.

Зокрема, такий вечір відбувся у Свято-Покровському кафедральному соборі міста Сарни.

Не тільки дорослі, але і маленькі, як і діти старших класів були на святковому богослужінні, після котрого радували присутніх співом колядок. На даному заході виступили вихованці Недільної школи при Свято-Покровському кафедральному соборі, церковний хор кафедрального собору, також, присутніх втішив уміленним співом колядок.

Гарним співом і віршами втішали присутніх маленькі вихованці ДНЗ «Росинка» №9 міста Сарни. Фольклорний колектив «Веретенце» під керівництвом Галини Куришко заспівав старовинні поліські колядки, які залишили їм у спадок бабусі.

По закінченню вечора колядок всі присутні діточки отримали солодощі від єпархіального управління.

Архімандрит Іакінф (Дульський) – клірик Свято-Покровського кафедрального собору, який по благословінню керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського очолив даний захід, виголосив дитячу проповідь для маленьких вірян. Отець Іакінф подякував дитячим колективам та вірянам за духовну спадщину, яку вони зберігають та котра радує дорослих, радує Іісуса Христа.

Просмотров: (123)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *