МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ “ДУХОВЕНСТВО ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ РОЗДІЛЯЄ ГОРЕ І СКОРБОТУ РІДНИХ ПОЛЕГЛИХ ВОЇНІВ ЗСУ”

Війна, з якою загарбницькі війська росії прийшли на територію України, продовжує забирати життя як цивільного населення, так і наших воїнів-поліщуків. Знову страшна звістка пришла на Полісся – загинув воїн-захисник Левчик Микола Якович, 1988р.н., житель села Обсіч, Рокитнівського району, Полісся.

Під час виконання бойового завдання воїн Микола отримав поранення несумісні з життям і загинув біля населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.

З благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського відспівування звершено у Свято-Миколаївсьому храмі с. Обсіч.

Чин відспівування очолив благочинний Рокитнівського благочиння – протоієрей Борис Попченко.

Йому співслужили:

Протоієрей Володимир Шепель – настоятель Свято-Різдва Богородиці села Березове.

Протоієрей Микола Кулакевич – настоятель Свято-Миколаївського села Обсіч.

Протоієрей Феодор Коханевич – настоятель Свято-Різдва Богородиці села Глинне.

Протоієрей Петро Краснов – настоятель Свято-Михайлівського села Кам’яне.

По завершенню відспівування воїна,  протоієрей Борис Попченко передав від керуючого Поліською єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського слова співчуття рідним та близьким загиблого воїна, зокрема, сказавши: «Убієнний воїн Микола поклав своє життя задля миру, свободи та процвітання своєї Батьківщини та усіх нас.

Нехай світлий образ захисника нашої Вітчизни назавжди лишиться в пам’яті рідних, друзів та усіх, хто знав його, любив та шанував. Молимо Милосердного Господа дарувати Царство Небесне його душі…».

Убієного воїна Миколая поховано на кладовищі рідного села Обсіч.

Просмотров: (44)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *