МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ОЧОЛИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ З НАГОДИ 20-ти річчя З ДНЯ ЗАБУДОВИ ХРАМУ села МАСЕВИЧІ

16 червня 2024 року, в Неділю 7-му після Пасхи, в Неділю Святих Отців І-го Вселенського Собору, керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський, на запрошення церковної громади, прибув до Свято-Миколаївської парафії села Масевичі, Рокитнівського району Полісся, для звершення Божественної Літургії, приуроченої до 20-річчя з дня забудови храму.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Рокитнівського благочиння – протоієрей Борис Попченко, та настоятель храму – протоієрей Анатолій Леус.

В слові проповіді, владика розкрив значення соборних діянь Отців І-го Вселенського Собору по причині ересі Арія та закликав вірних Української Православної Церкви зберегти чистоту віровчення Христового, яке, на жаль, на нинішній час, багатьма порушується, побажав усім бути вірним Соборним постановам Отців І Вселенського Собору, котрі своїм прикладом зберегли віру Христу та відданість Його вченню.

Після святкового богослужіння митрополит Анатолій привітав парафіян з ювілеєм храму та висловив подяку отцю настоятелю за багатолітні труди, які він несе у ввірений йому парафії.

Просмотров: (1354)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *