МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ПРОКОНТРОЛЮВАВ ХІД БУДІВНИЦТВА НОВОГО ХРАМУ.

Відбувся архіпастирський візит митрополита Анатолія до церковної громади на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії міста Костопіль Полісся. Владику митрополита супроводжували секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич) та архідиякон Іларій (Новак).

Настоятель храму протоієрей Євгеній Собчук ознайомив архіпастиря з ходом будівництва нового храму та розповів, що протягом десяти років громада добивалася у місцевої влади виділення земельної ділянки для будівництва храма і нині в тяжких умовах веде будівництво на жертовні гроші парафіян, на жаль, без допомоги місцевої влади.

Митрополит Анатолій побажав членам церковної громади та настоятелю бути терпеливими під час випробуваннь та покладаючись на волю Божу не втрачати надію, що храм буде побудований на радість та духовну втіху людям.

На території будівництва храму владику митрополита зустрічали представники нової влади : голова Костопільської райдержадміністрації Ю.Б.Кузнюк та голова Костопільської райради С.М.Ткачук, які запевнили, що сприятимуть возведенню святині. Зустріч була доброзичливою, довірливою і корисною.

DSC_0557DSC_0668DSC_0672DSC_0680DSC_0692DSC_0694DSC_0699DSC_0708DSC_0711DSC_0718DSC_0725

Просмотров: (40)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *