САРНИ. МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ОЧОЛИВ ХРАМОВЕ СВЯТО.

6 грудня 2014 року Свята Православна Церква молитовно вшановує пам’ять святого благовірного князя Олександра Невського. В цей святковий день своє храмове свято відзначає Свято-Олександро-Невська парафія міста Костопіль Полісся. Розділити радість молитви і очолити Божественну Літургію прибув керуючий єпархією, високопреосвященніший Анатолій, митрополит Сарненський і Поліський.

Його високопреосвященству співслужили секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич), настоятель храму архімандрит Іларіон (Клебан) та духовенство благочиння, також, молилися парафіяни та прочани.

За традицією, після євангельського читання, до богомольців зі словом проповіді на тему життя святого звернувся секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич).

По закінченню богослужіння був звершений святковий молебень. Владика Анатолій привітав всіх присутніх з храмовим святом та висловив подяку отцю настоятелю за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

За богослужінням молились народний депутат С.М. Євтушок, голова Костопільської міської ради Є.О.Денисюк, голова Костопільської райради С.М.Ткачук.
DSC_0576

DSC_0584

DSC_0580

DSC_0585

DSC_0589   DSC_0597

DSC_0598

DSC_0607

DSC_0621

DSC_0612

Просмотров: (42)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *