МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ: «СВЯЩЕНИК САРНЕНСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УПЦ ХОРОНИТЬ СВОГО РІДНОГО БРАТА, ЗАГИБЛОГО В ЗОНІ АТО. ПОВНОТА УПЦ МОЛИТЬСЯ ЗА ЗАГИБЛОГО ВОЇНА»

Сарненська єпархія з глибоким сумом сповіщає, що 23 жовтня поблизу Волновахи, що на Донеччині у зоні АТО загинув житель міста Дубровиця, солдат Юрій Олександрович Колесник, якому виповнилося лише 23 роки. Загиблий з жовтня 2013 року проходив службу у 80-тій аеромобільній бригаді, у складі котрої брав участь у виведенні військ з Іловайського “котла”.

Митрополит Анатолій разом з духовенством Сарненської єпархії висловлює співчуття рідним та брату-священику – ієрею Володимиру Колеснику, котрий являється настоятелем Свято-Петро-Павлівського храму Сарненської єпархії Української Православної Церкви смт Клесів, Сарненського району Рівненської області, щодо втрати рідного брата Юрія Колесника.

Духовенство Сарненської єпархії нині зустрічатимуть тіло загиблого воїна та звершать заупокійну літію. Нинішній захід відбуватиметься на центральній площі міста Дубровиця.

Завтра, 27 жовтня Чин поховання відбудеться у Свято-Миколаївському Храмі міста Дубровиця.

Чин Поховання звершить керуючий єпархією Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський разом з духовенством ввіреної йому єпархії.

Тіло новопреставленого воїна Юрія буде поховано на центральному міському кладовищі.

Митрополит Анатолій свідчить, що убієнний воїн Юрій Колесник перед призовом у зону АТО брав благословіння у секретаря Сарненського єпархіального управління Української Православної Церкви архімандрита Феофана (Федюкевича) на захист своєї Батьківщини.

Митрополит Анатолій закликає кожного воїна захищати свою Батьківщину – Україну.

Просмотров: (1145)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *