МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ: «ПОЧУТТЯМИ ВІРИ ОБ’ЄДНУЄТЬСЯ НАРОД У МОЛИТВІ…»

«Почуттями віри об’єднується віруючий народ у тяжкий час іспиту в нашій державі. Незалежно від труднощів, життєвого іспиту, хвороб та інфекцій, віруючий люд йде в храм не тільки для задоволення своїх духовних потреб, не тільки для молитви, а і для стійкості у вірі Христовій.

Незважаючи на перепони, які нині виникають на дорозі нашого молитовного стояння, ми залишаємося вірними Богу. Ось чому і віруючий люд іде в храм для молитви, він іде спасати свої душі…» – такі слова сказав Митрополит Поліський і Сарненський Анатолій у слові духовної настанови прихожанам Свято-Катеринівського Храму села Катеринівка, Сарненського району, Полісся, під час проповіді за Божественною Літургією, котру він звершив з нагоди 10-ти річчя з дня освячення храму .

Його Високопреосвященству співслужили: протоієрей Сергій Паньковець – настоятель Свято-Катеринівського Храму села Катеринівка та духовенство Сарненського благочиння.

Після богослужіння Митрополит Анатолій привітав парафіян з ювілеєм – 10-ти річчя з дня освячення Храму, отця настоятеля – протоієрея Сергія Паньковця з 10-ти річчям служіння в священному сані. Владика висловив подяку парафіянам за збудований Храм та настоятелю за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

Просмотров: (123)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *