МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ОСВЯТИВ ОНОВЛЕНИЙ ПРЕСТОЛ ТА ІКОНОСТАС ОДНОГО ІЗ ПОЛІСЬКІХ ХРАМІВ

В житті парафії Свято-Покровського Храму села Блажове, Рокитнівського району, Полісся, відбулася особливо радісна подія: до церковної громади та її парафіян прибув керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський для звершення Божественної Літургії, освячення оновленого Престолу та Іконостасу.

Під час освячення Владиці співслужили: благочинний Рокитнівського благочиння – протоієрей Борис Попченко; настоятель Свято-Покровського Храму села Блажове – протоієрей Василь Рошко; настоятель Храму на честь Почаївської Ікони Божої Матері села Більськ – протоієрей Олексій Місюкевич.

Перед богослужінням Митрополит Анатолій освятив оновлений Престол, а на Малому вході – Іконостас. Слід зазначити, що Святий Престол вражає красою свого убранства.  Жителі села збирали пожертву для його придбання та встановлення.

По завершенні богослужіння архіпастир висловив подяку всім, хто проявив жертовність до святині та побажав, щоби оновлений Храм і надалі служив для вірян УПЦ особливим місцем для отримання Господньої благодаті та духовного збагачення.

Просмотров: (95)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *