РІЗДВЯНЕ ВІТАННЯ ВИСОКОПРЕОСВЯЩЕННІШОГО АНАТОЛІЯ, МИТРОПОЛИТА ПОЛІСЬКОГО І САРНЕНСЬКОГО

Дорогі брати та сестри!

Більше двох тисяч років тому, у далекому Віфлеємі сталася подія, на яку очікувало людство, – народився Син Божий, Спаситель миру. Народження Христа поєднало людину зі своїм Творцем, даруючи їй безсмертя та вічність в Бозі. Своїм народженням Господь приніс людству любов, прощення та добрі почуття.

З народженням Христа зникає перешкода, котра відділяла нас від Бога. Зійшовши на землю і ставши людиною, Син Божий приймає на Себе тягар наших гріхів. Відтепер кожному, хто вірить у новонародженого Спасителя та живе по Його заповідям, дарується благословенна вічність.

Рік, що минув, для всіх нас був сповнений тривог та бід. В життя людства увійшла інфекція, котра внесла хвороби, змінила наше звичне розмірене життя. Страшні слова «сovid-2019», «карантин», «ізоляція» та «локдаун», не тільки лякають нас, але і зобов’язують нас бути обережними, дотримуватися санітарних норм та порад лікарів, котрі турбуються про наше життя, віддаючи себе на самопожертву. Важко сьогодні знайти родину, яку б не торкнулась біда захворювання її рідних та близьких. Переживаючи тяжкі хвилини тривоги, ми покладаємо надію на Бога, що Він збереже та покриє нас своєю любов’ю, даруючи силу перебороти іспит пандемією коронавірусу.

В ці різдвяні дні повнота Української Православної Церкви, Поліська єпархія, духовенство та віряни посилено підносять свої молитви до Спасителя миру з проханнями про припинення інфекції «сovid-2019», одужання хворих, мужності, витривалості лікарям та медичним працівникам.

Молимо Новонародженого Христа, щоб Він зміцнив нашу віру, дарував нашій землі плодоносіння, завершення військових дій та довгоочікуваний мир для людей нашої Держави. Просимо у Бога процвітання нашій Батьківщині та мудрості нашим керівникам.

Вітаючи вас зі святом Різдва Христового та Новим роком, бажаю вам міцного здоров’я, добробуту і родинного щастя. Закликаю на всіх вас Боже благословіння.

ХРИСТОС НАРОДИВСЯ!

СЛАВІМО ЙОГО!

Анатолій,

Митрополит Поліський і      Сарненський

Просмотров: (168)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *