САРНЕНСЬКО-ПОЛІСЬКА ЄПАРХІЯ СПОВІЩАЄ: ПОМЕР КЛІРИК ЄПАРХІЇ – ПРОТОІЄРЕЙ ВАСИЛЬ РОШКО

Сарненсько-Поліське єпархіальне управління з сумом сповіщає, що 17 березня 2021 року відійшов до Господа клірик Сарненсько-Поліської єпархії Української Православної Церкви, настоятель Храму на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії села Узлісся, Дубровицького району – протоієрей Василь Рошко.

18 березня 2021 року, по благословінню керуючого єпархією митрополита Поліського і Сарненського Анатолія, був звершений Чин заупокійного відспівування, котрий очолив намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі, Володимирецького району – архімандрит Антоній (Грибан) у співслужінні духовенства Дубровицького благочиння Поліської єпархії УПЦ.

За богослужінням молились парафіяни Храму села Узлісся, рідні та духовні чада батюшки.

Керуючий єпархією, Митрополит Поліський і Сарненський Анатолій висловлює щирі співчуття рідним, близьким та духовним чадам новопреставленого протоієрея Василя Рошко.

Похований протоієрей Василь Рошко на за алтарній території храму на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та матері їх Софії в селі Узлісся, Дубровицького району, Полісся.

Просмотров: (99)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *