МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ УРОЧИСТЕ ПАСХАЛЬНЕ БОГОСЛУЖІННЯ В КАФЕДРАЛЬНОМУ СОБОРІ МІСТА АТОМНИКІВ – ВАРАШ

 

Тривають дні славлення Воскресіння Христа Спасителя. В ці святкові дні керуючий Поліською єпархією митрополит Анатолій звершує богослужіння приурочені до свята Пасхи.

З цієї нагоди, Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський на запрошення церковної громади звершив святкову Божественну Літургію у величному Свято-Преображенському кафедральному соборі міста атомників – Вараш.

За богослужінням Його Високопреосвященству співслужили: протоієрей Сергій Наконечний – благочинний Вараського благочиння; протоієрей Володимир Денисюк – настоятель кафедрального собору; клірики кафедрального собору: протоієрей Андрій Комар та протодиякон Віталій Мацюк.

Після читання Святого Письма Євангелія Владика звернувся до богомольців зі словом проповіді на тему Воскресіння Христового.

По закінченню богослужіння  митрополит Анатолій привітав усіх з величним святом на честь Христового Воскресіння, подякував богомольцям  за спільну молитву та благословив вірян, котрі молилися за богослужінням зі своїм владикою.

Просмотров: (53)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *