ВОСКРЕСІННЯ ХРИСТОВЕ – СВЯТА НЕДІЛЯ, ПОЄДНАЛА ПОЛІЩУКІВ В МОЛИТВІ, ЯКУ ОЧОЛИВ КЕРУЮЧИЙ ЄПАРХІЄЮ

Поліський Владика, Митрополит Анатолій на запрошення настоятеля храму протоієрея Володимира Миронюка з архіпастирським візитом прибув до Свято-Покровської церковної громади села Бродниця, Зарічненського району, для звершення Божественної Літургії святителя Василія, архієпископа Кесарії Каппадокійської.

Його Високопреосвященству співслужили: благочинний Зарічненського району – протоієрей Микола Полюхович, настоятель Храму – протоієрей Володимир Миронюк, протодиякон Дмитро Петронюк.

За архієрейським богослужінням молилися парафіяни, котрі, приймаючи покаяння через Таїнство сповіді, причащались Святих Дарів – Причастя.

Необхідно зазначити, що Митрополит Анатолій стояв у істоків заснування громади: Владика освячував закладку храму, Владика освячував новозбудований храм, Владика і нині, духовно та молитовно єднається з парафіянами поліської глибинки.

Після читання Святого Письма – Євангелія, архіпастир звернувся до богомольців зі словом проповіді, в котрій розкрив значення молитви в житті кожного християнина.

По закінченню богослужіння, Митрополит Анатолій подякував вірянам за збудований храм, котрий вони прикрашають із року в рік та побажав як їм, так і настоятелю храму, вірно служити Матері Церкві, переборювати всі життєві іспити та вдосконалюючись, йти земним шляхом правди та істини до Бога.

Просмотров: (82)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *