МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ: «ДУХОВЕНСТВО ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ ЗВЕРШУЄ ПОМИНАЛЬНІ МОЛИТВИ ЗА ПОМЕРЛИМИ ЛІКВІДАТОРАМИ АВАРІЇ НА ЧАЕС»

Згідно з благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, Митрополита Сарненського і Поліського, духовенство Сарненської єпархії УПЦ взяло участь у мітингу-реквіємі, приуроченому до 35-ої річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Спільна поминальна молитва духовенства, влади та ліквідаторів відбулася біля пам’ятної стели жертвам Чорнобильської аварії у парку біля Свято-Покровського кафедрального собору міста Сарни, Полісся.

Участь у заходах прийняв архімандрит Феофан (Федюкевич) – секретар Сарненського єпархіального управління.

Відкрив захід голова Сарненської райдержадміністрації О.С.Кохан. На заході були присутні: голова Сарненської міської ради Р.П.Серпенінов, голова Сарненської райради Я.В.Яковчук, голова Сарненського районного громадського об’єднання «Союз-Чорнобиль» В.І.Нестерук та ліквідатори аварії на ЧАЕС.

У наданому слові, секретар Сарненської єпархії архімандрит Феофан (Федюкевич) передав слова подяки Митрополита Анатолія ліквідаторам аварії на ЧАЕС за їхній жертовний подвиг, котрий вони звершували по ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Просмотров: (49)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *