МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ОСВЯТИВ НАДКУПОЛЬНИЙ ХРЕСТ ТА КУПОЛА ВІДРЕСТАВРОВАНОГО ХРАМУ

21 серпня 2016 року в Неділю 9-ту по П’ятидесятниці Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Сарненський і Поліський, на запрошення церковної громади прибув до Свято-Преображенського храму села Маринін, Березнівського району Полісся для звершення Божественної Літургії.

Архіпастирю співслужили секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич), благочинний Березнівського благочиння протоієрей Ігор Коспа, настоятель храму протоієрей Віталій Прищепа та духовенство благочиння.

На Малому вході Митрополит Анатолій освятив храм після проведеної реконструкції. Трудами отця настоятеля та громади була оновлена покрівля храму, купола та надкупольні хрести.

Після Євангельського читання владика виголосив проповідь на євангельську тему, в котрій, зокрема, сказав: « Всі ми тонемо в гріхах свого маловір’я подобно апостолу Петру. Господь подає нам руку помочі через наші молитви і благання та направляє нас на шлях спасіння…».

По закінченню Божественної Літургії архіпастир привітав всіх присутніх з минулим престольним святом на честь Преображення Господнього та висловив подяку отцю настоятелю за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

DSC_0003 DSC_0009 DSC_0011 DSC_0015 DSC_0017 DSC_0023 DSC_0027 DSC_0032 DSC_0039 DSC_0043

Просмотров: (121)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *