МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ПРИВІТАВ ПРЕДСТОЯТЕЛЯ УПЦ З РІЧНИЦЕЮ ЙОГО ІНТРОНІЗАЦІЇ

17 серпня 2021 року керуючий єпархією Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський співслужив Предстоятелю Української Православної Церкви Блаженнішому Митрополиту Київському і всієї України Онуфрію до дня Його інтронізації.

Його Блаженству співслужили архієреї УПЦ та насельники Києво-Печерської Лаври. Також, за богослужінням молилися настоятелі і настоятельки різних монастирів Української Православної Церкви.

Божественна Літургія звершувалася на площі перед Успенським Собором Києво-Печерської Лаври.

На Малому вході Предстоятель УПЦ Блаженніший Онуфрій, Митрополит Київський і всієї України відзначив ряд архієреїв церковними нагородами.

Після Богослужіння керуючий Сарненсько-Поліською єпархією, Високопреосвященнійший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський від імені духовенства та вірян Полісся, привітав Предстоятеля УПЦ з днем його інтронізації.

Богослужіння закінчилося святковою трапезою у Києво-Печерській Лаврі та подякою Блаженнійшого Митрополита Онуфрія архієреям, священству, монашествующим та вірянам УПЦ за спільну молитву та вірність Матері-Церкві.

Просмотров: (65)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *