МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ ДО ЮВІЛЕЮ ХРАМУ

 

Свята Православна Церква продовжує славити Воскресіння Христа.

З цієї нагоди та з нагоди ювілею храма – 20-ти річчя з дня реєстрації церковної громади села Новаки, керуючий єпархією Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський, звершив святкову Божественну Літургію у Свято-Троїцькому храмі села Новаки, Вараського району, Полісся.

Його Високопреосвященству співслужили: намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі – архімандрит Антоній (Грибан); благочинний Володимирецького благочиння – протоієрей Олександр Зуєвич; настоятель Свято-Троїцького храму села Новаки – протоієрей Іоан Якимчук; настоятель Свято-Варварівського храму міста Володимирець – протоієрей Сергій Наконечний; настоятель Свято-Георгієвського храму села Дубівка – протоієрей Володимир Таборовець; протодиякон Дмитро Петронюк.

На Малому вході, митрополит Анатолій з нагоди ювілею храму – 20-ти річчя з дня реєстрації Свято-Троїцької громади села Новаки, відзначив настоятеля храму протоієрея Іоанна Якимчука Хрестом з прикрасами.

За богослужінням, після читання Святого Євангелія, митрополит Анатолій звернувся до богомольців зі словом проповіді на тему Воскресіння Христового, зокрема, сказавши: «Христос Воскрес із мертвих, та дає нам надію на воскресіння наших душ по нашій вірі. Бережіть віру та не втрачайте її…».

Просмотров: (65)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *