В НЕДІЛЮ 37-му ПІСЛЯ П’ЯТИДЕСЯТНИЦІ МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ СВЯТКОВЕ БОГОСЛУЖІННЯ НА ЧЕСТЬ свт.ФЕОДОСІЯ, архієп. ЧЕРНІГІВСЬКОГО

18 лютого 2024 року, в Неділю 37-му після П’ятидесятниці, на запрошення церковної громади Свято-Пантелеімонівського храму села Довге, Сарненського району, Полісся, керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, митрополит Поліський і Сарненський прибув до храму для звершення Божественної Літургії, приуроченої до дня пам’яті святителя Феодосія, архієпископа Чернігівського.

За богослужінням митрополиту Анатолію співслужив протоієрей Володимир Мамчиць – настоятель Свято-Пантелеімонівського храму села Довге. Молилися парафіяни храму та паломники із сусідніх сіл.

Архіпастир звернувся до поліських вірян із словом проповіді, в котрій на прикладі земного життя святителя Феодосія, архієпископа Чернігівського показав приклад вірності і відданості Христу та Матері Церкві.

Після Божественної Літургії митрополит Анатолій подякував усім за спільну молитву, отцю настоятелю – протоієрею Володимиру Мамчицю владика подякував за пастирські труди у ввіреній йому парафії.

Просмотров: (55)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *