МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ НА ЧЕСТЬ СВЯТА ВОЗНЕСІННЯ ГОСПОДНЬОГО

10 червня 2021 року повнота Православної Церкви святкує  Вознесіння Господнє. Як свідчать церковні історики-євангелісти, Спаситель, після свого Воскресіння протягом сорока днів являвся апостолам, навчаючи їх істині та укріпляючи у вірі. В сороковий день Господь зі Своїми учнями піднявся на гору Єлеонську, де благословив їх та вознісся на небо.

В цей святковий день керуючий єпархією, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський прибув до Свято-Вознесенського Храму села Селище, Сарненського району Полісся, для звершення святкової Божественної Літургії.

Архіпастирю співслужили: секретар Сарненського єпархіального управління архімандрит Феофан (Федюкевич); настоятель Свято- Вознесенського Храму села Селище – протоієрей Дмитро Полюхович та духовенство Поліської єпархії.

Після Євангельського читання архіпастир виголосив проповідь на тему Вознесіння Господнього, зокрема, сказавши: «Своїм Вознесінням Христос показав нам приклад, що кожен віруючий в Нього має можливість, також, вознестися своєю душею в Царство Неба…».

Архіпастир привітав отця настоятеля та парафіян зі святом Вознесіння Господнього, побажавши їм добра, миру та здоров’я.

Просмотров: (80)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *