МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ: «ПОЛІССЯ В СКОРБОТІ: ЗАГИНУВ ЩЕ ОДИН ЗАХИСНИК ВІТЧИЗНИ…»

Вже протягом 3-х місяців в нашій державі триває страшна та кривава війна, розпочата російським агресором. Вона несе смерть, сльози та горе, забираючи життя наших воїнів. У різних куточках країни духовенство Української Православної Церкви звершує поховання убієнних захисників нашої Батьківщини.

З благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського протоієрей Ігор Коспа – благочинний Березнівського благочиння у Свято-Різдва-Богородиці храмуі села Друхів, Березнівського району, Полісся, звершив Чин відспівування загиблого воїна Тимофієва Віктора Миколайовича, 1971 року народження. Він загинув, захищаючи Україну від ворожих окупантів неподалік смт Тошківка, Луганської області.

Отцю благочинному співслужили:

протоієрей Сергій Гарбар – настоятель Свято-Різдва-Богородичного храму села Друхів;

протоієрей Борис Цимбалюк – настоятель Свято-Михайлівського храму села Моквин.

протоієрей Григорій Ясковець -настоятель Свято-Кирило-Мефодіївського храму села Новий Моквин.

В надгробному слові протоієрей Ігор Коспа – благочинний Березнівського благочиння, передав слова співчуття митрополита Анатолія, зокрема, сказавши: «Ворожа куля обірвала життя Віталія – захисника нашої Вітчизни. Втрата рідної людини – велике горе для його дружини, батьків та рідних. В цей гіркий час ми розділяємо горе сім’ї убієнного воїна-захисника Віктора та підносимо молитви за вічний спокій його душі….»

Воїна-героя поховали на кладовищі в селі Друхів.

Вічна йому пам’ять!

Просмотров: (131)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *