САРНИ. МИТРОПОЛИТ АНАТОЛІЙ ОЧОЛИВ ХРАМОВЕ СВЯТО НА ЧЕСТЬ прп.муч. АНАСТАСІЇ.

В день пам’яті прп.муч. Анастасії Римлянині керуючий єпархією, високопреосвященніший Анатолій, митрополит Сарненський і Поліський прибув з архіпастирським візитом до церковної громади на честь прп.муч. Анастасії міста Володимирець, Полісся для звершення Божественної Літургії з нагоди престольного свята.

Архіпастирю співслужили: благочинний Володимирецького благочиння протоієрей Олександр Зуєвич, настоятель храму протоієрей Василій Парчук, намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі архімандрит Антоній (Грибан) та багаточисельне духовенство Поліської, Чернівецької та Володимир-Волинської єпархій. На святкове богослужіння прибули парафіяни та прочани з інших сіл району.

За богослужінням молилися: голова Володимирецької райдержадміністрації В.І.Хоружій, міський голова О.Г.Осмолович.

По закінченню богослужіння архіпастир висловив подяку отцю настоятелю за розбудову нового Храма, котрий в ближчий час буде освяченим на радість парафіянам.

Також, архіпастир привітав всіх з храмовим святом, побажавши кріпості, сил тілесних та духовних.

Користуючись нагодою, владика привітав  О.Г.Осмоловича з обранням його на посаду міського голови, та благословив його Іконою Божої Матері «Державна» на мудре керівництво містом та громади. Богослужіння завершилося многоліттям.

DSC_0748 DSC_0750 DSC_0754 DSC_0765 DSC_0794 DSC_0796 DSC_0805 DSC_0809 DSC_0821 DSC_0823 DSC_0824 DSC_0829 DSC_0832

Просмотров: (24)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *