МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОГОСЛУЖІННЯ З НАГОДИ СВЯТКУВАННЯ ОБРАЗУ БОГОМАТЕРІ «СКОРОПОСЛУШНИЦЯ»

22 листопада 2018 року, Православна Церква молитовно вшановує Образ Богоматері «Скоропослушниця».

З цієї нагоди Митрополит Анатолій звершив Божественну Літургію у Свято-Різдва-Богородиці Храмі села Муравин, Зарічненського району, Полісся.

За святковим богослужінням Високопреосвященнішому архіпастирю співслужили: благочинний Костопільського благочиння – архімандрит Іларіон (Клебан); благочинний Зарічненського благочиння – протоієрей Микола Полюхович; настоятель Храму – протоієрей Ігор Чепура; священик Георгій Мосюк – настоятель Свято- Храму села Старі Коні Зарічненського району. Також, за богослужінням молилась настоятелька жіночого монастиря на честь Волинської Ікони Божої Матері села Серники, Зарічненського району ігуменя Іуліанія (Боровець) з сестрами.

Після читання Святого Євангелія благочинний Костопільського благочиння – архімандрит Іларіон (Клебан) виголосив проповідь про значення Образу Богоматері для тих, хто потребує ЇЇ духовної допомоги та заступництва.

По закінченню богослужіння був відслужений молебень за здоров’я хворих. Владика Митрополит подякував настоятелю Храма – протоієрею Ігорю Чепура за його труди у ввіреній йому парафії та побажав духовної єдності в дусі спасительної молитви.

Просмотров: (139)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *