МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ ЗВЕРШИВ БОЖЕСТВЕННУ ЛІТУРГІЮ, ПРИУРОЧЕНУ ДО 30-ти річчя З ДНЯ ЗАБУДОВИ ХРАМУ

24 жовтня 2021 року, в Неділю 18-ту після П’ятидесятниці, Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Поліський і Сарненський, прибув до церковної громади Свято-Успенського храму села Чудель, Сарненського району, Полісся, для звершення Божественної Літургії, приуроченої до 30-ти річчя з дня забудови храму.

Його Високопреосвященству співслужили: настоятель храму протоієрей Сергій Петронюк, протодиякон Дмитро Петронюк та диякон Максим Гузенко.

За Божественною Літургією Владика Митрополит виголосив проповідь на тему Євангельського читання, щодо воскресіння сина наінської вдови.

По закінченню богослужіння архіпастир привітав парафіян з ювілеєм храму та висловив подяку отцю настоятелю – протоієрею Сергію Петронюку за пастирські труди, котрі він несе у ввіреній йому парафії.

На увагу до церковних трудів отця настоятеля Владика відзначив його Орденом «Гордість Православ’я». Також, архіпастир нагородив регентів церковних хорів Архієрейськими грамотами. По завершенні богослужіння був відслужений молебень за хворих на інфекцію ковід. Служба Божа закінчилася многоліттям.

Просмотров: (1347)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *