ДУХОВЕНСТВО ПОЛІСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ ЗВЕРШИЛО ВІДСПІВУВАННЯ ВОЇНА-ЗАХИСНИКА УКРАЇНИ

 

Страшна загарбницька війна, розв’язана російськими окупантами, продовжує забирати життя синів України.

З глибоким сумом сповіщаємо, що від ворожої кулі загинув воїн Відінчук Юрій Ігорович, 1991 року народження, виходець села Антонівка, Вараського району, Полісся. Воїн Юрій поклав своє життя, захищаючи Україну та свободу її громадян від агресора в  Миколаївській області.

З благословіння керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Анатолія, митрополита Поліського і Сарненського архімандрит Антоній (Грибан) – намісник Свято-Покровського чоловічого монастиря села Великі Цепцевичі, Вараського району, Полісся, у Свято-Іллінському храмі села Антонівка звершив Чин відспівування загиблого воїна. Отцю наміснику співслужили:

протоієрей Олександр Зуєвич – благочинний Володимирецького благочиння;

протоієрей Мефодій Волчевський – настоятель Свято-Миколаївського храму села Городець;

протоієрей Сергій Наконечний – настоятель Свято-Варварівського храму м. Володимирець.

В надгробному слові отець намісник передав слова співчуття митрополита Анатолія, зокрема, сказавши: «Важко підібрати слова втіхи родині, котра втратила сина, батька та брата. Ворожа рука обірвала молоде життя  патріота та захисника своєї Батьківщини.   Світла пам’ять про убієнного воїна Юрія  назавжди залишиться в серцях рідних, друзів, односельчан та усіх, хто його знав, любив та шанував…   Розділяємо Ваш  біль та молимося за упокій його душі…».

Поховано воїна-героя на кладовищі села Антонівка.

Вічна пам’ять його душі…

 

 

 

Просмотров: (97)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *