МИТРОПОЛИТ ПОЛІСЬКИЙ АНАТОЛІЙ З НАГОДИ 1030-річчя ХРЕЩЕННЯ КИЇВСЬКОЇ РУСИ ОСВЯТИВ НОВОЗБУДОВАНУ КАПЛИЦЮ

Українська Православна Церква продовжує звершувати молитовні святкові заходи з нагоди 1030-річчя Хрещення Київської Руси.
Сарненсько-Поліська єпархія  знаменний ювілей ознаменувала будівництвом нових Храмів та каплиць.

Зокрема, до свята були освячені два новозбудованих Храми: на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові та Софії села Узлісся, Дубровицького району та Храм на честь Святого апостола і євангеліста Іоанна Богослова села Красносілля, Володимирецького району, Полісся.

Високопреосвященніший Анатолій, Митрополит Сарненський і Поліський освятив новозбудовану каплицю на честь Казанського Образу Божої Матері в селі Зірне, Березнівського району, Полісся.

За богослужінням молилися священики Березнівського благочиння Сарненської єпархії УПЦ.

Засвідчити свою повагу та вірність Матері Церкві приїхав виходець із даного села – голова Рівненської обласної ради Олександр Юрійович Данильчук, котрий привітав односельців зі святом ювілею та висловив побажання миру церковного, єдності в Державі та здобутків для односельчан.

Митрополит Анатолій в свою чергу висловив побажання єдності навколо Матері Церкви, яка є Матір’ю матерів наших і зберегти себе синами і доньками ЇЇ. Архіпастир висловив подяку сільському голові та меценатам, які сприяли будівництву каплиці.

Просмотров: (167)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *